skip to Main Content

Trasllat de piano per a Eufòria (TV3)

Nou servei de trasllat de piano a Barcelona per a TV3.

Una vegada més, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual ha confiat en els nostres serveis de trasllats de pianos. Aquesta vegada per a la gala número 12 del programa amb més audiència a tot Catalunya aquest 2022. Eufòria, el nou talent show de moda entre els més joves. El cantant PEDRO interpretava la cançó “Someone you loved“, de Lewis Capaldi.

Com no podria ser d’altra manera, de nou el trasllat s’ha fet des de l’empresa La Casa dels Pianos, a Mataró.

El trasllat entre Mataró i Barcelona s’ha realitzat amb tota normalitat i dins dels terminis acordats amb el client. El piano transportat ha estat en aquest cas “Font&Roca Formentera“. Com sempre, en tot moment s’han pres les màximes precaucions, embalant i cuidant al màxim aquest singular piano. Podem concloure que aquest trasllat de piano a Barcelona ha estat tot èxit.

 

L’actuació va ser memorable, però no suficient perquè Pedro es classifiqués per a la final.

Podeu veure el vídeo complet de l’actuació aquí:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/euforia/el-pedro-mes-baladista-interpreta-someone-you-loved-de-lewis-capaldi/video/6163473/https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/euforia/la-scorpio-allibera-la-diva-que-porta-dins-amb-easy-on-me-dadele/video/6150888/

En pianotransport.es comptem amb els millors professionals i amb els mitjans més adequats per a poder fer efectiu aquests trasllats de pianos.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top