skip to Main Content
Traslado De Piano En Barcelona Para TV3

Trasllat de piano a Barcelona per a TV3

Servei de trasllat de piano a Barcelona per a TV3.

No sols oferim serveis a particulars, són moltes les empreses que requereixen del servei de trasllat de pianos. En aquest cas ha estat TV3 la que ens ha contractat per a realitzar un trasllat des de l’empresa La Casa dels Pianos, a Mataró. El destí, un dels seus programes de més èxit en la televisió pública catalana, Eufòria.

El trasllat entre Mataró i Barcelona s’ha realitzat amb tota normalitat i dins dels terminis acordats amb el client. El piano transportat ha estat el “FONT&ROCA Grand Shangai”. Com sempre, en tot moment s’han pres les màximes precaucions, embalant i cuidant al màxim aquest singular piano. Podem concloure que aquest trasllat de piano a Barcelona ha estat tot èxit.

 

I com no podria ser d’una altra forma, el piano va lluir d’una manera espectacular en el programa Eufòria. La gran actuació de Scorpio en aquesta segona gala del programa de TV3 va ser tot un èxit.

Traslado de piano en Barcelona

Podeu veure el vídeo complet de l’actuació aquí:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/euforia/la-scorpio-allibera-la-diva-que-porta-dins-amb-easy-on-me-dadele/video/6150888/

En pianotransport.es comptem amb els millors professionals i amb els mitjans més adequats per a poder fer efectiu aquests trasllats de pianos.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top