skip to Main Content

Trasllat de piano a Barcelona des d’un sisè pis

Servei de trasllat de piano de cua a Barcelona des d’un sisè pis.

Sens dubte un dels serveis de transport més complicats que hem tingut en els últims mesos. Realitzar un trasllat d’un piano des d’un sisè pis en un edifici sense ascensor. El nostre equip de professionals ha estat una vegada més a l’altura de les circumstàncies. No hi ha transport de piano que se’ns resisteixi. En aquest cas s’ha tractat d’un piano de cua, que com ja sabreu, per les seves dimensions especials fan aquest transport encara més complicat. També cal destacar que els pianos de cua tenen un pes superior als pianos convencionals.

Com es pot apreciar, en tot moment el piano aquesta correctament protegit igual que els nostres transportistes. Equipats amb sistemes de protecció especials per a realitzar amb èxit aquest tipus de trasllat de pianos. En aquest cas el trasllat es va realitzar des d’un pis de 6 plantes en el centre de Barcelona i el destí una casa als afores de Badalona. Com sempre el client plenament satisfet ens va felicitar pel treball ben fet, sense cap mena d’incidències.

En pianotransport.es comptem amb els millors professionals i amb els mitjans més adequats per a poder fer efectiu aquests trasllats de pianos.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top